Η 3η έκδοση του “Inn Hotel”

Προς τους αγαπητούς πελάτες – συνεργάτες.
Ευχόμαστε σε όλους μία ομαλή επαναφορά στην κανονικότητα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στον τομέα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σας.

Ταυτόχρονα σας γνωστοποιούμε ότι:

Η 3η έκδοση του “Inn Hotel” (Κατάλογος εξοπλισμού ξενοδοχείων – εστίασης) αναστέλλεται για την επόμενη σεζόν, ώστε να διασφαλιστεί – χωρίς συνέπειες – η πλήρης διανομή του συνόλου των καταλόγων, που ως γνωστόν παραδίδονται δωρεάν με την διαδικασία “πόρτα – πόρτα” των ΕΛΤΑ courier, σε όλα τα ξενοδοχεία της Ελλάδας – Κύπρου, καθώς και στα αρχιτεκτονικά γραφεία – διακοσμητές.

Ευελπιστώντας στην προοδευτική ομαλοποίηση των δυσμενών συνθηκών, που δημιουργήθηκαν σε όλους μας – λόγω του covid-19 – έχοντας σαν γνώμονα την ασφάλεια & προφύλαξη όλων μας, είμαστε διατεθειμένοι σε μεταγενέστερο χρόνο και αφού παρέλθει ολοκληρωτικά η πανδημία, να συνεχίσουμε την είδη ανοδική πορεία, που καταγράψαμε μαζί σε χρονικό διάστημα μόλις 2 ετών.

Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα για τις επικείμενες ενέργειές μας, μέσω e-mails, f/b, κλπ., αλλά και μέσω των πωλητών μας.

Με εκτίμηση

Ιnn Hotel